Introductie

Tester IT & Quality Specialist; alle ruimte heb je in deze organisatie zonder managers. Thuiswerken eventueel afwisselen met werken op kantoor op een geweldige locatie in Amsterdam. Wil jij niet alleen een baan waarbij je als specialist optreedt, je veel kunt leren van je professionele collega’s, maar ook vakinhoudelijk & persoonlijk kunt ontwikkelen door het ‘oneindig’ volgen van opleidingen en trainingen? Lees snel verder!

Organisatie

Tester IT & Quality Specialist; Kenmerkend aan de organisatie is de grote mate van vrijheid die iedere collega heeft. Geen Manager, aan wie je rapporteert! Als Tester & Quality Specialist werk je in zelfsturende teams. Ieder neemt zijn/ haar eigen verantwoordelijkheid. Ook geldt dit voor jouw ontwikkeling (opleiding), evaluatie en het initiëren van & deelnemen aan projecten van onze opdrachtgever zelf. Het team bestaat uit ongeveer 50 gedreven collega’s met eenzelfde arbeidsethos. Klantgericht & professionaliteit & teamspririt & openheid & plezier, staan centraal. Thuiswerken is zeker een mogelijkheid, maar ook kan je gebruik maken van een fijne werkplek in het moderne en warme pand in Amsterdam Centrum. 

Functie

Als Tester IT & Quality Specialist zorg je ervoor dat de complexe systemen zorgvuldig getest worden, zodat de kwaliteit van de systemen gewaarborgd blijven. Voordat een update wordt doorgevoerd, heeft het systeem al jouw testen doorstaan, zodat de implementatie zorgeloos uitgevoerd kan worden. Dit doe je op alle beschikbare platformen. Je werkt daarbij samen met de programmeurs, strategen en productspecialisten, maar ook met je collega’s die het klantcontact onderhouden. Je komt ook met verbetervoorstellen om het proces te optimaliseren en past deze direct toe. Kortom een rol waarbij je achter de schermen alle touwtjes in handen hebt om het gebruikersgemak te optimaliseren!

Functie-eisen

Tester IT & Quality Specialist; jouw persoonlijkheid is het belangrijkst!  Het Tester – vak is jouw vak! Je bent zorgvuldig, een scherp oog voor detail, waardoor jou niets ontgaat, een teamplayer, hebt een groot zelf startend vermogen en een sterke wil om te ontwikkelen. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in het Tester vak. Ook krijg je energie van complexe materie, waarbij je jouw analytische vaardigheden in kunt zetten. Met veel plezier help je mensen en deel je jouw kennis. Jouw Nederlandse talenkennis is uitstekend. Indien je jezelf herkent, aarzel niet en neem direct contact op, zodat ik je meer kan vertellen over deze mooie, inhoudelijk Tester rol binnen dit bijzondere bedrijf.

Aanbod

Als Tester IT & Quality Specialist werk je in een bijzondere werkomgeving. Niet alleen het pand in Amsterdam Centrum is bijzonder met de moderne inrichting, gecombineerd met veel groen (planten). Ook de bedrijfscultuur & structuur is bijzonder en mooi te noemen. Collega’s zijn verantwoordelijk, zeer betrokken en vormen echt één team. De winstuitkering wordt dan ook onder iedereen verdeeld, ongeacht functie. Iedere collega hecht veel waarde aan de geboden vrijheid en is zich ook bewust van de grote verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van € 3.000,– tot € 3.500,–bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook de lunch op kantoor wordt verzorgd. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid wordt direct een contract bij onze opdrachtgever geboden.

Inlichtingen

Heb je vragen? Neem per e-mail contact op met Nicole Jelissen: n.jelissen@careerfactory.nl.

Sollicitatie

Indien deze vacature jouw interesse heeft, verzoek ik je jouw CV met een eventuele toelichting/ motivatie toe te sturen via de sollicitatieknop! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie per e-mail geven. Gedurende het gehele proces word je begeleid & indien gewenst geadviseerd. De procedure is als volgt:

  • Telefonische afspraak Career Factory
  • (Online) interview Career Factory
  • Eerste & tweede interview toekomstige werkgever (plus een eventueel assessment)
  • Referenties
  • Arbeidsvoorwaardengesprek