Opdrachtgever

Work To Create Impact

Samenwerken met Impact

We streven ernaar om met elke plaatsing een verschil te maken voor zowel uw organisatie als de kandidaat. Of het nu een tijdelijke of vaste invulling betreft. Wij ondersteunen u bij het vinden van talent dat écht het verschil maakt.

Onze expertise strekt zich uit over verschillende vakgebieden.

Daarom kiest
u voor
Career Factory

Eerlijke Verwachtingen

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn altijd eerlijk over de verwachtingen en werken samen met u om realistische doelen te stellen & te behalen.

Duurzame relaties

Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties. Daarom nemen we de tijd om uw bedrijfscultuur te leren kennen, zodat we kandidaten kunnen introduceren, die niet alleen voldoen aan de functie-eisen, maar ook écht passen binnen uw team.

Integriteit

Integriteit is één van onze kernwaarden. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd ethisch handelen en uw belangen vooropstellen.

Flexibiliteit en maatwerk

Elk bedrijf is uniek, daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen voor elk selectieproces. We passen onze diensten aan op uw specifieke behoeften.

Professionele backoffice

Dankzij onze samenwerking met een professionele backoffice, kunnen wij u optimale kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. De kwaliteit van onze backoffice is gegarandeerd door een NEN-certificering en ABU-lidmaatschap.

Career Factory
Onze Diensten

Werving & Selectie

Met uw bedrijfscultuur en doelstellingen als uitgangspunt, zorgen wij ervoor dat u het juiste talent vindt. Wij verzorgen het volledige werving- en selectieproces. De professional treedt direct bij u in dienst.

Interim Management

Naast de werving van de juiste professional voor uw projecten, dragen wij zorg voor het contractuele en financiële proces rondom de inzet van zelfstandigen.

Onze Diensten

Detachering & Uitzending

Tijdelijk talent inhuren? Ons netwerk biedt toegang tot een groot aantal professionals. Of het gaat om administratieve support of het inhuren van specialistische kennis.