Introductie

Recruiter; voel jij je prettig in een professionele werkomgeving met een energieke bedrijfscultuur? Dit kleine kantoor, een scale-up met vestigingen in Amsterdam-Zuid, Rotterdam & Den Bosch heeft een uitdagende groei – ambitie, waar jij grote impact hebt. Zij kent een mensgerichte & professionele bedrijfscultuur. Betrokken collega’s vinden inhoud van hun baan net zo belangrijk als een fijne werksfeer. Je kunt werken vanuit een van de kantoren of (deels) hybride.

Organisatie

Als  Recruiter werk je voor een organisatie met ambitieuze groei doelstellingen, die kwaliteit, professionaliteit en de mens centraal zetten. Er zijn circa 30 collega’s werkzaam; consultants en partners. Zij delen hun streven naar de juiste balans kwaliteit/ mensgerichtheid & commercie. Iedere collega is belangrijk en zij vormen echt 1 team. Samenwerken –  1 en 1 is drie – kenmerkt de hele organisatie. Eilanden zijn binnen deze scale-up niet te vinden Als het goed gaat met de organisatie deelt iedereen mee in de successen!

Functie

Als Recruiter heb je jouw eigen verantwoordelijkheden binnen het team. Je werkt samen met uiteenlopende A-merken, waarvoor jij de verantwoordelijkheid neemt, om professionals te werven van HO/WO-starters tot Manager-niveau. In het selectieproces staat kwaliteit voorop. Je wordt goed gefaciliteerd om je werk met plezier te kunnen doen en succesvol te kunnen zijn. Je werkt in een 360 graden rol, waardoor je met alle facetten van het vak te maken krijgt:

 • Als adviseur optreden in het contact met A-merken
 • In  samenwerking met Hiring Managers (Directie en Management) het profiel opstellen
 • Recruitment marketing & job marketing
 • In het uitgebreide netwerk van professionals van deze scale-up sourcen
 • Zorgvuldige selecties aan de hand van gedegen interviews (eventueel assessments)
 • Begeleiden van het selectie- en sollicitatietraject

Omdat deze scale-up langdurige relaties aangaat met de A-merken, blijf je ook na een plaatsing betrokken bij zowel opdrachtgever als kandidaat!

Functie-eisen

Recruiter; je bent energiek en krijgt nog meer energie van het contact met mensen en hen laten bewegen naar de juiste stap in hun loopbaan ! Naast een afgeronde HBO opleiding heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt inlevingsvermogen en het vermogen een inhoudelijk gesprek aan te gaan. Je bent energiek, gedreven, een doorzetter, hebt professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan en je bent pas blij als je resultaten hebt behaald. Je vindt het leuk om nieuwe contacten aan te gaan en beschikt over uitstekende, positieve & creatieve communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, zowel woord als geschrift. Voel je je blij in een baan waar je toegevoegde waarde echt zichtbaar is? Reageer direct!

Aanbod

Recruiter, voel je je prettig in een groeiende scale-up met een bedrijfscultuur, die omschreven kan worden als ‘warm’, ‘mensgericht’ en ‘professioneel’.  Er wordt veel georganiseerd, ook buiten kantoortijden; sportieve activiteiten, borrels, boottochtjes, zelfs een skivakantie heeft op de agenda gestaan. Gedurende deze opdracht, hoopt onze opdrachtgever voor langere tijd met je te kunnen samenwerken in een hechte samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

 • Er wordt je een vast dienstverband geboden
 • Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring tussen E 3.000,– en E 6.000,– bruto per maand
 • Een mooie bonus
 • Een auto van de zaak
 • Trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen

Inlichtingen

Heb je vragen? Neem per e-mail contact op met Nicole Jelissen: n.jelissen@careerfactory.nl.

Sollicitatie

Indien deze vacature jouw interesse heeft, verzoek ik je jouw CV met een eventuele toelichting/ motivatie toe te sturen via de sollicitatieknop! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie per e-mail geven. Gedurende het gehele proces word je begeleid & indien gewenst geadviseerd. De procedure is als volgt:

 • Telefonische afspraak Career Factory
 • (Online) interview Career Factory
 • Eerste & tweede interview toekomstige werkgever
 • Referenties
 • Arbeidsvoorwaardengesprek