Introductie

Recruiter – Campus Recruiter; verbinding maken met generatieZ! Al jouw creativiteit inzetten in employer branding binnen jouw doelgroep en proactief recruiten van trainees! Veelzijdiger kan niet; eventmanagement, organiseren gastcolleges, samen met A-merken workshops opzetten, kennissessies organiseren, opzetten van pool talenscouts en alles wat jij nog bedenkt!

Organisatie

Als Campus Recruiter, werken voor een succesvolle, groeiende, professionele en prijzen winnende scale-up, waar persoonlijke ontwikkeling echt centraal staat & waar sustainability hoog in het vaandel staat. Ook kan zij jou als Recruiter goede ontwikkel- en groeimogelijkheden bieden. De organisatiecultuur kenmerkt zich door vrijheid, betrokkenheid, korte lijnen, enthousiasme, recht-door-zee, echt, persoonlijke groei, duurzaamheid en sociaal. Als Campus Recruiter werk je in een gezellig team met professionals met wie je kunt sparren en waar je ook veel van kunt leren!

Functie

Campus Recruiter; je krijgt energie van ‘grote stappen’! Alle ruimte krijg je om jouw creativiteit in te zetten. Niet alleen richt je je op het actief benaderen van potentiële kandidaten van een van nederlands’ mooiste Trainee programma’s. Vooral ook zorg je ervoor dat je studenten al in een vroeg stadium bekend maakt met dit traineeship. Om dit te bewerkstelligen heb je alle vrijheid om jouw ideeën tot uitvoer te brengen. Om je een idee te geven:

 • Contact leggen en onderhouden met universiteiten en scholen
 • Organisatie van ‘oriëntatie, banen-markten’ & workshops & kennissessies & gastcolleges, etc.
 • Opzetten van pool talentscouts
 • Contact leggen en onderhouden met studentenverenigingen
 • Opzetten campus recruitment kalender
 • Contact leggen en onderhouden met interne stakeholders
 • Een duidelijke (administratieve) structuur bouwen
 • Opzetten online communicatie

Naast de andere Recruiters die in de organsiatie werkzaam zijn, is de manager van de business unit een goed gesprekspartner. Een veelzijdige rol als Campus Recruiter, waarbij jij het Traineeship op de kaart zet bij ‘generatieZ’!

Functie-eisen

Campus Recruiter; je hebt een universitaire opleiding afgerond en circa 2 jaar ervaring in het Recruiter vak. Je hebt bijvoorbeeld gewerkt als Intercedent, Talent Acquisition Specialist, Sourcer. Ook als je ervaring hebt als bureau recruiter en graag meer de diepte van het vak wilt ingaan, verzoeken wij je te reageren! Je gaat graag nieuwe contacten aan en weet je uitstekend uit te drukken in de Nederlandse taal. Je bent oprecht, open, mensgericht en energiek! Daarnaast voel je je prettig in een rol waar je jouw ‘ondernemersinstelling’ en creativiteit goed tot hun recht komen.

Aanbod

Een van de mooiste Recruiter banen die er bestaan!  Ook werk je voor een sterk groeiende en prijzen winnende, mensgerichte scale-up met focus op sustainability. Er wordt een goed vast salaris geboden van ca. € 2.800,– tot ca. € 3.800,– bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. De organisatie is modern en bied je veel flexibiliteit. Ook staat persoonlijke ontwikkeling centraal en worden er volop opleidingsmogelijkheden geboden, zowel intern als externe trainingen en opleidingen. Zij biedt je een fijne werkplek op kantoor in het nieuwe pand met karakter in Amstelveen. Af en toe thuiswerken is ook mogelijk. Career Factory treedt op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid zal je een vast contract aangeboden krijgen, direct bij onze opdrachtgever.

Inlichtingen

Heb je vragen? Neem per e-mail contact op met Nicole Jelissen: n.jelissen@careerfactory.nl.

Sollicitatie

Indien deze vacature jouw interesse heeft, verzoek ik je jouw CV met een eventuele toelichting/ motivatie toe te sturen via de sollicitatieknop! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie per e-mail geven. Gedurende het gehele proces word je begeleid & indien gewenst geadviseerd. De procedure is als volgt:

 • Telefonische afspraak Career Factory
 • (Online) interview Career Factory
 • Eerste & tweede interview toekomstige werkgever (plus een eventueel assessment)
 • Referenties
 • Arbeidsvoorwaardengesprek