Introductie

Hi Administratie Relatiemanager – Senior/ Coach Sustainable, wil jij pionieren onder de vleugels van een beursgenoteerde multinational, die acteert in de interessante en  sterk veranderende omgeving van duurzame energie? Je werkt in een groeiende start-up omgeving, waar je kunt terugvallen op expertise van de multinational. Vind je niet alleen klanten informeren/ helpen leuk, maar ook de administratieve processen en neem je graag een coachende rol aan? Reageer direct!

Organisatie

Als Administratie Relatiemanager – Coach Sustainable, werk je in een start-up omgeving. Je kent al jouw ongeveer 65 collega’s. Deze energie organisatie, gericht op Nederland, valt onder een beursgenoteerde multinational. Nuchter, klantgericht, hulpvaardig, sociaal en gedreven zijn woorden die de bedrijfscultuur goed omschrijven. Vind jij energie transitie – duurzame energie ook interessant? En pas jij in een veranderingsgezinde werkomgeving waar jij echt verschil kan maken? Dan is dit jouw werkomgeving!

Functie

Als Administratie Relatiemanager – Coach Sustainable, heb je veel ruimte om invulling aan jouw baan te geven. Je treedt op als adviseur naar de klant (B2B & B2C) en richt je op administratieve werkzaamheden; contractmanagement & Sustainable projecten. Je blijft betrokken bij de gehele ‘klantreis’/ customer journey. De organisatie wil graag een professionaliseringsslag maken, zodat zij klaar is voor een toekomstige groei. Dit betekent dat jij je zeker richt op het verbeteren van de bestaande processen. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:

 • Als coach support je jouw collega’s bij de dagelijkse werkzaamheden, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen
 • Optimaal adviseren van klanten over de complexe energie transitie – duurzame energie (zowel per email, telefoon als bij bijeenkomsten)
 • Contact onderhouden met de diverse stakeholders (b2b)
 • Contractmanagement; in samenwerking met andere afdelingen opstellen van de verschillende contracten
 • Verschillende project-administratieve werkzaamheden
 • Facturatie

Een functie waarbij jij de bouwstenen gaat leggen, zodat de organisatie ‘klaar is’ om de beoogde groei te maken. Je zal deelnemen aan verschillende projecten, waar je ook verschillende rollen zult aannemen. Geen dag zal hetzelfde zijn!

Functie-eisen

Administratie Relatiemanager – Coach Sustainable, het allerbelangrijkste is dat je blij wordt van de baan! ‘Er echt toe doen’, vind je belangrijk. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een dienstverlenende en/of administratieve rol. Door jouw betrokkenheid, het niet anders kunnen dan verantwoordelijkheid te nemen, werkervaring en plezier dat je haalt om collega’s te laten ontwikkelen ben je een echte coach/ motivator voor je collega’s. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en geschrift) in de Nederlandse taal en het vermogen om complexe materie op een eenvoudige en voor de klant duidelijke manier over te brengen. Je bent dienstverlenend ingesteld en streeft altijd naar optimale klanttevredenheid. Je bent administratief sterk, werkt graag foutloos en bent gericht op efficiency. In deze MKB omgeving is het belangrijk dat je je thuis voelt in een no nonsense omgeving waar iedereen z’n verantwoordelijkheid neemt.

Aanbod

Als Administratie Relatiemanager – Coach Sustainable, draag je bij aan een duurzamer Nederland.Je werkt in een mensgerichte, kleine organisatie met korte lijnen, die valt onder een multinational. Je staat aan de start van een groeiende organisatie! Een vaste baan, waarbij de organisatie graag voor langere tijd aan je committeert.

 • Er wordt een passend salaris geboden van E 3.500,— tot E 4.500,– bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • 35 vrije dagen
 • Voordelig sporten & fietsplan
 • Goed pensioen
 • Uitstekende ontwikkelmogelijkheden door het volgen van opleidingen en trainingen.

Inlichtingen

Heb je vragen? Neem per e-mail contact op met Nicole Jelissen: n.jelissen@careerfactory.nl.

Sollicitatie

Indien deze vacature jouw interesse heeft, verzoek ik je jouw CV met een eventuele toelichting/ motivatie toe te sturen via de sollicitatieknop! Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie per e-mail geven. Gedurende het gehele proces word je begeleid & indien gewenst geadviseerd. De procedure is als volgt:

 • Telefonische afspraak Career Factory
 • (Online) interview Career Factory
 • Eerste & tweede interview toekomstige werkgever
 • Referenties
 • Arbeidsvoorwaardengesprek